Spanje

Oostelijk Andalusië - Rio Tinto - drone zuidkust (2023)

Reisverslag Spanje - 2023

Oostelijk Andalusië - Rio Tinto - drone zuidkust

/reisverslagen/europa/spanje-oostelijk-andalusie-en-rio-tinto-en-drone-fotografie-zuidkust/Home

(c) Wouter en Carin van de Weerd


Welkom op deze homepagina van ons reisverslag over oostelijk Andalusië in Spanje!

Wouter had op zijn werk geregeld dat hij een sabbatical kon gaan houden van 3 maanden, van 1 april t/m 30 juni 2023. Zijn doel was om diverse mooie vakantie- en foto-trips te gaan maken.
Aangezien het oostelijk deel van Andalusië al wat langer op ons lijstje stond, was dat een mooi eerste reisdoel voor april.

Van 20 april t/m 2 mei 2023 hebben we samen rondgetrokken met een huurauto langs hotels. Daarna is Wouter nog van 2 mei t/m 8 mei alleen op pad geweest.

We zijn gevlogen op Malaga, en vandaar hebben we -tegen de klok in- ongeveer een rondje gemaakt. Eerst langs de zuidelijke kust, daarna via het binnenland terug via Granada.

Na 13 dagen is Carin alleen teruggevlogen naar huis.
En is Wouter doorgereden naar het westen, naar de omgeving van de Rio Tinto. Daar heeft Wouter enkele dagen de bijzondere en abstracte kleuren en vormen gefotografeerd in en rondom de Rio Tinto.
Vervolgens is Wouter langs de zuidkust weer richting Malaga getrokken, via Huelva en Cádiz. Daar heeft hij zich met de drone enorm vermaakt.

Vóór vertrek hebben we naast de vliegtickets ook een huurauto gehuurd. En we hebben alvast de eerste overnachting geboekt in Calabahia.
De overige overnachtingen hebben we steeds op de middag zelf geboekt, wat makkelijk ging en ons op verrassende overnachtingsplekken heeft gebracht.

 

Gebruikte reisgids: Crossbill Guides – Eastern Andalucía, Cordoba to Gabo de Gata – Spain