Fotografie

Wouter's grootste hobby

Wouter's fotografie - natuur en architectuur

De grootste hobby van Wouter is fotografie. Sinds Wouter in 2006 compleet is overgestapt op de digitale fotografie, steekt hij er steeds meer tijd in en groeit zijn verzameling foto's gestaag.

Wouter gaat graag met fototoestel (en een heleboel andere foto-spullen) de natuur in. Vooral ook de kleine en vaak schilderachtige details die met macro-fotografie vastgelegd kunnen worden spreekt Wouter aan. Maar ook landschappen, dieren en vogels worden gefotografeerd.

Daarnaast vormt moderne architectuur een bron van inspiratie. Lijnen, vormen, veelal in zwart-wit, vormen een sterk contrast met de natuurfoto's.

Op zijn speciale foto-website "fotografie.vdweerd.net" kan je een selectie van zijn foto's bewonderen in zijn portfolio en wat meer lezen over de door hem gebruikte apparatuur.

Daarnaast houdt Wouter ook een fotoblog bij over zijn fotografie-activiteiten.
Van de vele uitstapjes die hij maakt kan je nalezen waar hij geweest is, een aantal foto's bewonderen die op die locatie gemaakt zijn en diverse wetenswaardigheden over het gebied, de flora en fauna of fototips te weten komen.

Maar hiernaast en hieronder staat ook een hele kleine collectie van foto's die Wouter in de loop der jaren heeft gemaakt.

Klik op een foto om deze groter te zien!