Dit zijn de mooiste plaatsen in Zuid-Afrika om de perfecte trouwfoto te schieten

Zuid-Afrika is een fantastische droombestemming voor jouw en je allerliefste, met prachtige locaties, heerlijk eten, verfijnde wijnen en sfeervolle verblijven. Bovendien is het weer in Zuid-Afrika het hele jaar door aangenaam, zelfs in de winter. Je kunt hier een onvergetelijke honeymoon maken waarbij je al de hoogtepunten van dit fraaie land kunt bezoeken. Natuurlijk wil je deze bijzondere reis vastleggen om nog lang na te kunnen genieten van jullie romantische huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Reisorganisatie Sable Tours heeft een aantal van de mooiste plaatsen in Zuid-Afrika voor jullie uitgezocht waar je de perfecte trouwfoto kunt schieten.

1.      Houtbaai

Er zijn talloze plekjes in Kaapstad die geschikt zijn voor een trouwfoto, maar vanaf de heuvels bij Houtbaai kijk je uit over een groot deel van het Kaapse schiereiland. Als in late namiddag de zon steeds lager komt te staan, kleurt de hemel langzaam paars en worden de rotsen bij Chapman’s Peak in vlam gezet. Trek die fles champagne open terwijl je de zon in de zee ziet zakken!

2.      De Wijnlanden

Niet ver van Kaapstad liggen de Wijnlanden, de streek waar de wereldberoemde Zuid-Afrikaanse wijnen vandaan komen. Kilometers na kilometers aan wijngaarden strekken zich uit, ingeklemd tussen de bergen. Naast pittoreske stadjes zoals Stellenbosch, Franschhoek en Paarl, vind je in dit gebied statige oude landhuizen, opgetrokken in Kaap-Hollandse stijl. De grandeur van deze wijnboerderijen levert een mooie achtergrond op voor je trouwfoto!

 

3.      Robberg Nature Reserve

Samen met je geliefde een lange strandwandeling maken over een verlaten strand, kan het romantischer? Zuid-Afrika heeft een lange kustlijn met diverse baaien en stranden. Maar een van de mooiste plekjes is het Robberg Nature Reserve in de Tuinroute. Een wandeling door dit natuurreservaatje aan de kust brengt je naar een klein schiereilandje met een ongerept strandje, waar je samen met je lief jullie namen in een hart in het zand kunt schrijven.

 

4.      Drakensbergen

Zuid-Afrika heeft het allemaal, van eindeloze stranden tot machtige bergtoppen. Die vind je in de Drakensbergen, waar de hoogste bergen van Zuid-Afrika oprijzen. In dit majestueuze gebied kun je heerlijk wandelen of sportieve activiteiten beoefenen. De kristalheldere stroompjes en meertjes met de ruige bergen op de achtergrond zijn prachtige locaties waar je fraaie plaatjes kunt schieten voor je album. Als de avond valt kan het in de bergen flink afkoelen, dus kruip je lekker samen weg voor de open haard in je kamer bij je luxe lodge.

5.      Panoramaroute

Een van de mooiste streken in Zuid-Afrika is de Panoramaroute in het noordoosten van het land. Dit gebied staat bekend om de vele bezienswaardigheden, zoals God’s Window, de Drie Rondavels en Bourke’s Luck Potholes, die allemaal geschikt zijn voor het maken van trouwfoto’s. Er zijn ook een groot aantal watervallen, waaronder Bridal Veil Falls. Kun je een betere plek verzinnen voor een foto met de bruid?

6.      Kruger National Park

Geen bezoek aan Zuid-Afrika is compleet zonder een safari. Het land heeft verschillende nationale parken, waarvan het Kruger National Park het grootste is. In dit park leeft o.a. de Big 5 – olifanten, neushoorns, leeuwen, buffels en luipaarden of cheeta’s. Een kiekje waar jullie beiden op staan met een van de Big 5 is natuurlijk helemaal geweldig! In de omgeving van het Kruger Park liggen verschillende privé wildreservaten waar je in alle luxe kunt genieten van het wild. Boek een ‘sleep-out’ waarbij jullie een nacht in een boomhut midden in de natuur kunnen slapen als afsluiter van je romantische huwelijksreis!