Links naar andere websites

Er zijn een heleboel andere mooie en informatieve websites. Hieronder volgt een selectie van diegene die wij erg mooi vinden, vaak bezoeken of erg nuttig kunnen zijn.
Overigens, links naar websites die over een specifiek land gaan (waar wij naartoe op vakantie zijn geweest), kan je op onze betreffende reisverslag-website terugvinden!

Vergelijk parkeerplaatsen rondom Schiphol via Parkos Vergelijk parkeerplaatsen rondom Schiphol via Parkos
Alle nationale parken van Amerika op Amerikaantje.nl uitgelicht. Alle nationale parken van Amerika op Amerikaantje.nl uitgelicht.
Vakantiespreiding EU Handige informatie over de vakanties en vakantiespreiding in Nederland, per regio en per jaar. Ook de bouwvak en vakantieperiodes in België zijn op de site te vinden.
Open 2Discover in nieuw venster/tabblad Mooie website van Jan en Petra met vele prachtige reisverslagen.
Open 'Atelier Amapola - Margot Ritman' in nieuw venster/tabblad Website van Wouters tante, Margôt Ritman, bedoeld als een soort online atelier waar ze haar mooiste en nieuwste schilderijen, tekeningen etc. kan tentoonstellen. Ook informatie over haar exposities kan je hier vinden.

Deze website is overigens ook volledig door Wouter ontworpen en gerealiseerd.
Open dustytours.nl in nieuw venster/tabblad Mooi opgezette website van Anita en Rob met heel veel reisverslagen, informatie en prachtige foto's.
Open martijnlonneke.nl in nieuw venster/tabblad Uitgebreide website van Martijn en Lonneke met vele reisverslagen, incl. ook weer mooie foto's.
Open de website van Ton Stegers in nieuw venster/tabblad Website van Ton Stegers, met "reisverhalen en reisfotos van Afrika tot Azie".
Open de website van Wereldwijzer reisforum in nieuw venster/tabblad Wereldwijzer reisforum: forums over meer dan 50 landen, reizigers-ervaringen, etc. Zeer informatief.
Open 'Les Trois Jardin' in nieuw venster/tabblad Blog van Jacoba, een mooie 'tuinen met herinneringen blog’.
Open de website over electriciteit wereldwijd in nieuw venster/tabblad Electriciteit wereldwijd: zoek uit welk voltage op jouw reisbestemming gehanteerd wordt, en welk soort stekkers je nodig hebt. Erg handig!